Anlita en senior

Anlita en senior

När min pappa gick i pension så saknade han yrkeslivet, och han hade ju fortfarande en vilja och en lust att bidra med sina kunskaper som senior, så han anmälde sig till att få hjälpa till i ett bemanningsföretag som heter Goveteran. Där har han riktigt fått blomma ut måste jag säga. Det som han hjälper till med är olika slags snickeriarbeten i Västerås. 

Jag vet ju att det är många som tycker att det är helt underbart att gå i pension, medan andra inte alls tycker om det lika mycket. Sedan beror det säkert på vad man haft för arbete, hur sliten man känner sig och vad man har för ekonomi och fritidsintressen. Alla är olika och det gäller även pensionärer. Jag tycker det är så roligt att se att min pappa trivs så bra med livet och som anställd i företaget Goveteran, och han är ju en erfaren snickare som arbetat med detta i hela sitt liv och inte riktigt ville sluta bara för att han blivit ålderspensionär. Pappa har berättat att Goveteran är ett bemanningsföretag som finns i hela Sverige och bland annat så finns företaget i Västerås, där de utför både snickeriarbeten, städservice och trädgårdsarbeten. Hushållsnära tjänster med andra ord, och det går att få hjälp med så mycket mer än det jag nyss nämnde. Har du en vitvara som behöver lagas, eller behöver du hjälp med din dator eller till och med barnpassning, så finns det alltid någon senior som kan matcha dina behov. Jag skulle själv stark överväga att anlita mig av en kunnig senior om jag hade behövt hjälp med till exempel snickeriarbeten i Västerås. Jag tycker i alla fall att det här företaget erbjuder en vinst åt såväl kunder som anställda. 


Kommentarer är stängda.