Hjälp av ett måleri

Hjälp av ett måleri

Hej, hej, här kommer det ännu ett inlägg och jag tycker det är så bra att kunna skriva här i bloggen och föra budskapet om bra företag vidare till er, alla mina fina läsare.

När man håller på med en renovering som jag så kommer man i kontakt med många företag och jag skriver om alla hantverkare jag anlitat. I förra veckan anlitade jag ett måleri i Norrköping och de har målat och tapetserat hela huset och resultatet är alla tiders! Jag har många gånger funderat på att måla om huset själv, men jag vill inte ta mig an ett så stort projekt och det är ju tur att man kan lita på företag att göra ett bra jobb istället. Jag måste nog säga att detta måleri i Norrköping gjorde ett fantastiskt jobb och det blev helt enkelt perfekt!

En gång hjälpte jag en vän att måla och tapetsera och vi drack varsin flaska vin innan vi började. Gissa hur det gick? Ja, vi satte ju upp tapeterna men dessvärre upp och ner så när maken kom hem från jobbet så var han ju inte alls glad. Det blev ett bra skratt, inte just då, men efter någon dag. Ska ni måla själva så drick ingen alkohol, men du kan ta ett glas när det är klart för att fira. Men om du inte har tid, kunskap eller helt enkelt lust att måla själv så ska du ju vända dig till ett måleri. Och jag kan verkligen rekommendera den här firman till er alla, han som målade hemma hos oss gjorde ett strålande jobb och jag kommer definitivt inte tveka på att vända mig till honom igen men det ska nog dröja några år om inget oförutsett inträffar. Tack för att just du tog dig tid till att läsa om detta!


Kommentarer är stängda.