Mitt fritidshus har renoverats

Mitt fritidshus har renoverats

Jag älskar mitt fritidshus som jag blev ägare till förra sommaren. Det ligger så idylliskt ett par mil utanför Staffanstorp, men när jag köpte huset så behövde det renoveras för det var ganska nedgånget, i alla fall på sina ställen. Nu är mitt fritidshus färdigrenoverat och jag känner mig så nöjd med företaget som utförde själva renoveringen, ett företag som heter S.Sköld Byggentreprenad. Är det någon av er som behöver ett företag som kan vara behjälpligt inom renovering i Staffanstorp med omnejd så kan jag verkligen rekommendera er att ni tar kontakt med S.Sköld Byggentreprenad. 

Jag bor ju i en vanlig hyreslägenhet så att ha ett fritidshus känns helt underbart. Men när man hyr lägenhet så behöver man aldrig tänka på att höra av sig till hantverkare, så när jag köpte det här fritidshuset och det behövde renoveras så visste jag inte alls till vem jag borde vända mig, vilka företag som hjälper till inom renovering i Staffanstorp med omnejd hade jag såklart inte en susning om. Nu löste det sig på ett bra sätt. Det var nämligen grannar som kom och hälsade mig välkommen, och när jag pratade med dem om att huset behövde renoveras så tipsade de mig om S.Sköld Byggentreprenad. De hade nämligen fått hjälp utav det här företaget och de var nöjda med både hjälpen och att det var ganska billigt att få hjälp av dem. I alla fall så sa de att det var många andra företag som var betydligt dyrare än just S.Sköld Byggentreprenad. Kanske är det någon som följer mig här på bloggen som bor i Staffanstorp med omnejd och som behöver hjälp med någon renovering, då skulle ni ju ta och vända er till det här företaget! 


Kommentarer är stängda.