Prisvärda gravstenar i Kristianstad

Prisvärda gravstenar i Kristianstad

Hallå allt gott folk och välkommen till dagens första inlägg. Som ni vet skriver mest om nöjen och god mat och dryck, men dagens inlägg kommer att handla om någonting annat, lite djupare kan man väl säga. Det här med att finna ett företag med försäljning av gravstenar i Kristianstad med omnejd var något jag tyckte var svårt om man inte gick in på begravningsbyrån förstås. Var det svårt att hitta ett företag för mig på nätet är det väl sannolikt att de kan vara ett problem för er också. Jag hittade i alla fall företaget Granit & Marmorgruppen AB efter att jag sökt ett tag på nätet. 

Det var min far som var 89 som gick bort och då var det dags för lite förberedelser inför begravningen. Kistor fanns det i parti och minut och begravningsbyrån hade ett sponsrat samarbete med en firma som tillverkar gravstenar. Dessa gravstenar var oförskämt dyra så jag bestämde mig för att föröka ordna en gravsten utan begravningsbyråns hjälp. Jag fann efter att jag googlat på gravstenar i Kristianstad till slut det här företaget och deras grasvstenar är givetvis inte gratis, men de var i alla fall inte lika dyra som de gravstenar som såldes genom begravningsbyrån. Gravstenen som tillverkades blev så otroligt fin, en gravsten som jag och mina syskon alla tycker mycket om, och den är som ett fint minnesmärke efter pappa. Jag vill gärna hjälpa er i Kristianstad som är ute efter gravstenar genom det här inlägget, och hoppas ni kommer vända er till Granit & Marmorgruppen AB. Jag gör även så att jag lägger in en länk i det här inlägget som tar er vidare till det här företagets hemsida. 


Kommentarer är stängda.